Pavo GutHealth 7,5Kg

kr 999,00 ,-

Tomt på lager

Produktnummer: PAV-86072 Kategori: Stikkord: Print

Beskrivelse

Av natur har hester en veldig følsom mage-tarmkanal. Dette betyr at en endring i kostholdet, for eksempel når hesten din blir vist på gress igjen, kan føre til fordøyelsesproblemer. Stress, flytting til en annen stall eller en operasjon kan også forårsake slike problemer. Fordøyelsesproblemer er forbundet med en ubalanse av tarmbakteriene, som et resultat av at hesten din ikke kan fordøye fôret sitt optimalt. Dette kan føre til irritasjon av slimhinnene, rennende avføring, diaré, mageproblem og kolikk.

Pavo GutHealth støtter en stabil tarmfunksjon

Pavo GutHealth er spesielt utviklet for å støtte hestens fordøyelse optimalt ved å bringe balansen i bakteriepopulasjonen tilbake. De 100% naturlige ingrediensene sikrer at alle sunne bakterier i tynntarmen blir støttet maksimalt og de dårlige bakteriene ikke lenger kan forårsake skade.

Pavo GutHealth ingredienser forklart

Pavo GutHealth inneholder blant annet eplehumle og betemasse, som har vannbindende egenskaper og beskytter mageslimhinnen. Eplemasse og betemassen inneholder begge pektin som gir foret et beskyttende lag. Bygg gras er fullt av viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter som sikrer en positiv effekt på tarmens immunitet. Brennesle er kjent for sin blodrensende effekt. Nyere forskning har vist at brennesle også forhindrer infeksjoner.

Oregano oil i Pavo GutHealth ar blitt lagt til på grunn av dets antibakterielle effekter. Og som en velsmakende ekstra fordel: takket være oreganoen lukter pelletsen deilig av det italienske kjøkkenet! Og for å støtte den totale tarmhelsen enda mer, er en pre-blanding inkludert Diamond V og inulin blitt lagt til. Begge disse stoffene er prebiotika, som hjelper til med å opprettholde balansen mellom de positive og negative bakteriene i tarmen. Inulin er virkelig spesiell, siden det bare kan brytes ned av noen grupper tarmbakterier – og ikke av hesten. Som et resultat er alle næringsstoffene tilgjengelige for bakteriene, og ingenting går tapt.

Til slutt, Pavo GutHealth inneholder de unike CellProtect-antioksidantene som fanger opp og nøytraliserer alle frie radikaler i hestens kropp. Frie radikaler er aggressive molekyler som kan skade celler og vev.

Kombinert vil alle disse ingrediensene hjelpe hesten din til å få en stabil populasjon av bakterier i tarmen og med det en sunn fordøyelse!

 

Kombinasjonstips!

er hesten din utsatt for en rastløs fordøyelseskanal? Pavo SpeediBeet, Pavo FibreBeet og Pavo FibreNuggets er erstatninger med høy fiber for grovfôr som fôrer tarmbakteriene. Disse grovfôrproduktene danner et sunt tilskudd til hvert kosthold.

Erfaringer:

Yvonne Raaijmakers: “Endelig ikke mer skitn, våte rumpe”

I tre uker nå har jeg matet min 27 år gamle hest Pavo GutHealth en gang om dagen. Etter fem dager forsvant den vannige avføringen, etter to uker var avføringen ikke lenger løs og han produserte vakre, faste fekalballer. Endelig ikke mer skitne, våte rumpe!”

 Isa van Veen: “Fra og med den andre dagen hadde jeg en helt annen hest i stallen min”

”Jeg har hatt min 10 år gamle hest nå utmerket i fire år, og han var alltid utsatt for diaré. Gjennom årene ble avføringen hans enda mer vannaktig. Jeg prøvde virkelig alt, men avføringen hans forble våt. Etter den første dagen av Pavo GutHealth, så jeg umiddelbart en forskjell. I løpet av fire dager var vannet som alltid fulgte med avføring, forsvunnet! Etter den første uken hadde avføringen blitt fine, faste avføringsboller. Jeg holdt pusten da gressesesongen startet igjen, men ingenting endret seg! Jeg kunne knapt tro øynene mine. For utmerket er Pavo GutHealth løsningen. Jeg vil si til alle som har en hest med dette problemet: prøv det! ”

Tilleggsinformasjon

Vekt 7,5 kg

Produktspesifikasjoner

Sammensætning

Lucerne
Rugstrømel
Våde roesnitter 10 %
Æblekvas 9,5 %
Byg graes 9,4 %
Calciumcarbonat
Braendenaelde 5 %
Inulin 4,7 %
Vallepulver
Gær
Hørfrø olie
Oregano-olie 2,7 %
Soja(bùnne)skrø, toasted
Dextrose
Citrus pulp
Intestinal flora stabilisatorer: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077

Opbevarings anvisning

Foderet skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen

Pakning

Spand 7,5 kg

 

Mineraler og sporstoffer (pr. kg)

Kalcium 1,6 %
Fosfor 0,27 %
Magnesium 0,13 %
Natrium 0,18 %
Zink 960 mg

Chelated minerals

Holdbarhed

Holdbarhed 18 mth

 

Analytiske bestanddele

Råprotein 12,8 %
Råfedt 5,4 %
Råfiber 18,0 %
Råaske 9,4 %
Sukker 7.70%
Stivelse 7.90%

Bruksanvisning

  • Hest (ca. 600 kg): 250 gram per dag
  • Ponni (ca. 300 kg): 125 gram per dag

Quantity per day (g)

Horse (600 kg)

250

Pony (300kg)

125

 

Dette foder kan fodres maksimum med 2000 gram pr. dag pr. Dyr (600 kg)