Orscana Arioneo Care

kr 999,00 ,-

Tomt på lager

Produktnr: ELD-49420000 Kategori: Stikkord: Print

Beskrivelse

Orscana er en “care” sensor som du kan feste på dekken. Den analyserer bevegelsene (tiden hesten ligger nede og aktiviteten i boksen/ute på beite), temperatur under dekkenet og fuktighetsnivå under dekkenet.

Sensoren henger på hestens dekken, ved den hule delen av hoften. Dette er et strategisk sted hvor hesten ofte svetter først.

Orscana gir deg råd om hvilket dekken hesten bør ha på seg av hensyn til vær og hestens velvære. Sensoren kan brukes i stallen, luftegården eller under transport.

Den analyserer hestens aktivitet om dagen og natten. Sensoren med appen forutser behovene den påfølgende natten sammen med værmeldingen.

Tilgjengelig på alle iOS og Android-enheter med iOS 8 og nyere, Android 4.4 og nyere og smarttelefoner med 4,0 bluetooth-teknologi.

Orscana-appen har fem tilgjengelige språk: Fransk, engelsk, spansk, tysk og nederlandsk.

Appen er gratis å laste ned.

6 måneder batteritid. Bruker batteritype CR2477.

Lagrer data opptil 30 dager på enheten.

Kobles opp med Bluetooth. Rekkevidde 30-40 meter radius. 

 

 

Ulike egenskaper

  • Den analyserer bevegelsene (tiden hesten ligger nede og aktiviteten i boksen/ute på beite), temperatur under dekkenet og fuktighetsnivå under dekkenet.
  • Registrerer temperaturen under dekkenet i stallen, luftegården eller under transport. Den advarer deg om hesten ikke har det behagelig.
  • Gir råd om dekkentype den påfølgende natten etter værmeldingen fra appen.
  • Låsesystemet brukes kun under transport!
  • I luftegården og i stallen så må lommer sys på dekken. Det er enkelt å sy disse lommene fast i dekken!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg