CATAGO Performance dekken 400g dusty blå

kr 2.499,00 ,-

Produktnr: I/A Kategori: Print

Beskrivelse

Vil du gi din hest det beste? Så er et CATAGO® Equestrian’s Performance vinterdekken det rette valg! Våre Performance outdoordekkener er en del av vår nye PerformanceLine og utviklet med det formål å gi hesten maksimal komfort, mens det samtidig skal dekke alle hestens behov for beskyttelse mod vind og vær i enhver situasjon.
Du får ytterst slitesterkt balistic nylon i 1680D med en pusteevne på 5000 mvp. Videre har Performance dekkenene tapede sømmer og er vind- og vanntett til et vannsøyletrykk på 5000 mm. For å gi hesten den beste komfort har Performance dekkenene IQ Comfort® innerside. IQ Comfort® er et funksjonelt materiale som transporterer overskytende varme og svette vekk fra hesten. Materialet er samtidig pustende og meget mykt.

Resultat: innersiden forblir myk og tørr, og gir hesten optimal komfort. Synthermax fiberfyll holder hesten varm på selv de kaldeste vinterdager. Dekkenet leveres med SafeGum på gjordestropper og benstropper. SafeGum beskytter hestens bein og sparer deg for dekkenreparasjoner.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

115cm, 125cm, 135cm, 145cm, 155cm, 165cm